18 Kasım 2011 Cuma

Kaygana

Malzemeler
 3 yumurta
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı su
2 adet sivri biber
Maydanoz
Tuz,karabiber,kırmızı biber
Un
Hazırlanışı
 Yumurta ve yoğurt iyice çırpılır
Süt,su,minik minik doğranmış biber,ince kıyılmış maydanoz,tuz,karabiber
ve pul biber eklenir iyice çırpılır
Un ilave ederek krep hamuru kıvamında hamur hazırlanır.
Teflon tava hafif yağlanır ısıtılır karışımdan bir kepçe tavaya konur iki taraflı pişirilir.
AFİYET OLSUN:) 

4 yorum:

**kalpkurabiye**deniz** dedi ki...

nefis olur nefiiss:)
bayılırım kayganaya:)
ellerine sağlık canımm..
sevgiler..

zencefil dedi ki...

Off harika bişey bu. Hafta sonu için ideal. Ellerine sağlık...

zeymuran dedi ki...

ellerıne sağlık canım yumuşacık harıka gorunuyorlar

ihlamurcum dedi ki...

Kaygana duyardım, ama bilmezdim.Tadını çok merak ettim, hemen deneyeyim.
Elinize sağlık