Malzemeler
1 su bardağı buğday
3 adet kırmızı biber
3 adet orta boy domates
1 kutu konserve mısır
5-6 sap yeşil soğan
1 demet maydanoz
Yarım demet dereotu
1 adet nar
Zeytin yağı
Nar ekşisi
Limon suyu,tuz
Hazırlanışı
Buğday yıkanır akşamdan ıslatılır ertesi gün haşlanır.
Domates ve biberler küp küp doğranır
Soğan,maydanoz ve dereotu ince doğranır
Haşlanan buğday bir kaba alınır üzerine doğranan malzemeler
konserve mısır,zeytin yağ,nar ekşisi,limon.nar ve tuz eklenir harmanlanır
Hazırlanan salata servis tabağına alınır
Ellerine sağlık, bereketli olsun:)
YanıtlaSilçok severim sık sık da yaparım,eline sağlık..
YanıtlaSilDeğişik salataları denemeyi seviyorum. Buda harika bir görüntüye sahip. Lezzetinden zaten şüphem yok. Ellerine sağlık canım. Sevgiler:)
YanıtlaSilgörüntüsü,rengi,şifası,lezzeti hepsi mükemmel :))
YanıtlaSilşifa olmuştur inşallah
sevgiler
Canım salataya asla hayır demem elle
YanıtlaSilrine sağlık sevgiler...
Hep denemek istediğim bir salata ama bir türlü kısmet olmadı.
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Çok güzel görünüyor.
Çok sıklıkla yaptığım, harika bir salata.Ama tabii ki evde ne bulursam içine koyuyorum,elinize sağlık.
YanıtlaSilHiç denemek kısmet olmadı.çok enfes görünüyor eline sağlık
YanıtlaSilELLERİNİZE SAGLIK SALATA ÇOK AMA ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR
YanıtlaSilbu tarifi denemiştim ve tadını tattığım için ne kadar leziz olduğunu biliyorum.içaçıcı gözüküyor.ellerinize sağlık.sevgiler
YanıtlaSilTek kelimeyle nefisss...
YanıtlaSil