Bu tarifimi "72.HAFTA. PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ "ne ev sahipliği yapan sevgili guloannemutfakta ya gönderiyorum.
Bol katılımlı bir etkinlik dileğiyle, arkadaşıma kolaylıklar diliyorum
Bol katılımlı bir etkinlik dileğiyle, arkadaşıma kolaylıklar diliyorum
Malzemeler
1 kg havuç
1 su bardağı şeker
1 su bardağı ceviz
1 paket petibör bisküvi
1 paket vanilya
Hindistan cevizi
Hazırlanışı
Havuçlar yıkanır rendelenir ve tavaya alınır.
Üzerine 1 su bardağı şeker eklenir havuç yumuşayıncaya kadar pişirilir.(suyunu tamamen çekmeli)
Sotelenen havuç ocaktan alınır soğutulur.
Rondadan geçilmiş bisküvi,ceviz ve vanilya havuca eklenir ve iyice yoğrulur.Kıvanı yumuşak olursa biraz daha bisküvi ilave edebilirsiniz.
Hazırlanan cezeryeler yuvarlanır ve hindistan cevizine bulanır.
Buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edilir.
AFİYET OLSUN:))
1 kg havuç
1 su bardağı şeker
1 su bardağı ceviz
1 paket petibör bisküvi
1 paket vanilya
Hindistan cevizi
Hazırlanışı
Havuçlar yıkanır rendelenir ve tavaya alınır.
Üzerine 1 su bardağı şeker eklenir havuç yumuşayıncaya kadar pişirilir.(suyunu tamamen çekmeli)
Sotelenen havuç ocaktan alınır soğutulur.
Rondadan geçilmiş bisküvi,ceviz ve vanilya havuca eklenir ve iyice yoğrulur.Kıvanı yumuşak olursa biraz daha bisküvi ilave edebilirsiniz.
Hazırlanan cezeryeler yuvarlanır ve hindistan cevizine bulanır.
Buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edilir.
AFİYET OLSUN:))
canım ellerine sağlık
YanıtlaSil:)
şansı bol olsun
:)
Canım harika ellerine sağlık çok se
YanıtlaSilverim sevgiler.
ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilnefis görünüyor cezeryeler:)
hafif ve güzel bir tatlıdır ellerine sağlık..
YanıtlaSilben cezeryeyi çook severim, ellerine sağlık...
YanıtlaSilsagol canim cok severim
YanıtlaSilellerine saglik
:-)))
Beautiful and delicious blog!
YanıtlaSilcompliments!